Välkommen

Välkommen

fredag 27 maj 2011

Tidsoptimist.........

.........som jag är tror jag alltid att jag har fler timmar på ett dygn än de 24 som är där!
Studentfest, baler och allt som skall ordnas inför detta tar mer tid än jag trodde, lägg då till att jag har som mest att göra på jobbet dessa dagar. Inte för att jag klagar, det är så roligt att få hjälpa alla med allt de behöver, men, det stora menet är att jag inte riktigt hinner med att göra det jag vill. Ta långa promenader med Atlas(som den sista tiden haft sällskap av sin kompis Imma, som vi fått äran att ha med oss på promenaderna)
Sitta i lugn och ro och pyssla, för jag vill ju gärna ge barnen något fint på deras Student dag.
Men allt börjar falla på plats och det enda som fattas oss just nu är en slips med en speciell grön färg i sig(som skall matcha det gröna"naturprograms-bandet" på studentmössan. Håller tummarna för att jag hittar detta i nästa vecka. Annars får vi helt enkelt ha någon annan slips på sonen.

Lite pyssel har jag dock hunnit med, här är ett
 
Tanken är att det skall få plats en present till dottern här(säger inte vad, ifall hon läser detta) Men jag börjar bli lite osäker på om det kommer att gå ;-)


Till mina föräldrar som alltid ställer upp har jag gjort ett litet kort, även om alla kort i världen inte uppväger allt de gör för oss, som jag skall skicka i väg i dag!


Vi har en hel del födelsedagar i släkten den närmsta tiden, 2 av barnens kusiner skall firas i nästa vecka. Tänkte inte göra ett vanligt kort till lilla E, så det blev en Cup Cake, med plats att sticka med en peng i.
"Hjärtekortet" att stoppa i är av trä, enkelt att skriva en hälsning på.


Nu skall jag bara hitta på något bra till storebror i familjen med, tror inte han villa ha en kaka, men kanske något med en Volleyboll på ?

Ett annat alster jag gjort är detta;
Det skall jag och mannen ge bort till hans "extra-föräldrar" (hans bästa kompis föräldrar som han tillbringade i stort set hela sin tonårstid hos)när de firar 50årig bröllopsdag. Insidan är i guld och creme med, där deras det står50 år och deras namn på en sida, den andra sidan har en personlig liten hälsning från oss.
Det lilla gratulations häftet är gjort med dies from Santas work shop, det första jag gjort med det.Vi var på middag hos dotterns pojkväns föräldrar i förra veckan och givetvis fick det bli ett litet tack för senast kort till dem med.........


Ett "påskort" i härligt marina färger från Maja Designs "skärgårdsliv" som jag bara tycker är helt fantastiska.Ytterligare ett tack kort till vännen Eva som vi firade i lördags med lekar, mat och dryck. En helkul eftermiddag/kväll.
Kortet blev dock helt o skarpt och jag hade redan skickat det när jag insåg mitt foto misstag.

Även dessa papper från Maja design, men i serien lantliv.


Ytterligare 2 kort som dock inte har något speciellt syfte än, men jag tror nog att det kommer det med.


I dag har jag tänkt göra ett kort till min guddotter tillika brors dotter som just blivit mamma till en liten Lucas. Men först skall jag ta mig upp till Galgberget och promenixa en stund, jag hoppas att det finns några liljekonvaljer kvar att plocka, att inte alla är överblommade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar