Välkommen

Välkommen

fredag 26 augusti 2011

Sommaren kommer ;sommaren går!

Ja, och nu börjar kvällarna bli mörkare och dagarna känns lite kortare även om det fortfarande är varmt och skönt(åtminstone i dag)......
En hel del har hänt.Semestern har kommit och gått igen, en härlig resa med mannen och hunden blev det. Aster efter det kommer nog så snart jag kan. Sonen har blivit stor och flyttat till Kalmar för att bli sjöbefäl(det är tomt efter honom här hemma) men i och med det fick jag möjlighet att inreda ett hobby rum/gäst rum till mig och mannen. Så nu är det funderingar på hur detta ska se ut för att det skall fylla de funktioner vi vill att det ska göra.
Lite scrap har jag hunnit med i sommar, och lite annat pyssel med. Här kommer några smakprov.
Min underbara mamma fyllde 65 nu i Augusti. henne firade vi med en resa till Skagen. Presentkortet.....


Låg i en ask...........

Vi blev inbjuda till dop. Bästaste guddottern/brors dotterns son Lucas skulle döpas. Det krockade med Sambons mammas 70 års dag så vi fick dela på oss;-)
Lucas fick en "bok" med ett flaggspel och lite pengar i . Boken såg ut så här.

                                                                          Framsidan
                                                                            Baksidan

Och mitt uppslaget!

Givetvis fick han ett kort till med;-)
Och i boken låg flaggspelet jag faktiskt gjort själv:-) Med pepping från Cathinka så vågade jag ge mig på detta.

Jättekul och resultatet blev som jag ville!!Jag fick en beställning på inbjudning till dop+ med. Så här blev de;Eftersom jag inte fick riktigt kläm på hur de skulle se ut gjorde jag lite av varje. Många gånger är det ju olika typer av personer som kommer på dop och på detta sättet kunde kanske bli lite mer personligt vem man skickade vilken inbjudan till.

Jag inser återigen att jag missat att ta bilder på en del alster, men hoppas att det nya hobby rummet kommer att rätta till detta, då både kameror och skapandet skall få samsas i samma rum:-)

Senaste alsterna står framför mig nu, en liten konservbuk till sonen och ett kort till morgondagens kräftskiva. (får väl hoppas jag hittar kameran nu med).......
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar