Välkommen

Välkommen

lördag 19 februari 2011

Inget skapat i dag :-( Bjuder på äldre alster,

Det är riktigt tråkigt när man upptäcker att man inte gjort något kreativt på en hel dag. Inte scrappat, inte varit kreativ med hunden, inte lagat mat.........Bara jobbat. Fast det var i och för sig riktigt skoj. Jag och finaste arbetskamraten han med lite av varje. Det verkar som kunderna fortfarande tycker att det är för kallt för att gå på stan:-(
Men solen sken minsann på oss som aldrig för, och DET är man ju inte bortskämd med!
När man kom i lä vid promenaden i förmiddags var det riktigt härligt, dock är vindarna från havet ganska kalla och bitande fortfarande.

Skulle gjort kyckling/mango gryta i kväll men sparar det tills i morgon. Det var lite onödigt att laga 1 kg kyckling filé till två personer, tog upp det eftersom vi nästan alltid har någon som tittar förbi och äter (men tydligen  inte i kväll), tänkte ringa och bjuda in föräldrarna som just kommit hem från lång semester.

Eftersom det inte blivit något scrappat i dag så lägger jag ett gammalt alster, Gosiga Atlas och kompis Reko vid Lagan oset.Och visst längtar man bara till sommaren när man ser detta?


Enkla LO´s, far i bland tycker jag det blir bättre att bara bygga med enkla saker och matchande färger.Härlig segling i Stockholm.
Visst ser de ut att ogilla läget? Mina fantastiska "små"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar